10/1/10

Yeah! - last top models

Γιάννης Ντρενογιάννης, Χρύσα Πανταζή, Τάκης ΓιαννούτσοςΡεπορτάζ μόδας για το πρωταπριλιάτικο τεύχος του περιοδικού 4 Τροχοί με τίτλο Mitsus (ήταν την εποχή που είχε γίνει μόδα το Status). Πίσω, σε guest συμμετοχή, το τρίκυκλο που μας είχε παραχωρήσει για την δοκιμή του θέματος, ο Στέλιος Χαμπίμπης των Libido Blume. Δείτε εδώ και εδώ τις υπόλοιπες φωτό του ρεπορτάζ.

Οι Yeah! endurad-ες

To 1991, στα πλαίσια της τρέλλας μας αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τις "δεξιότητές" μας στη μοτοσικλέτα για να τρέξουμε στο δυσκολότερο αγώνα enduro της εποχής. Από κει βγήκε και το περίφημο "Σταυρό θα κουβαλήσουμε, Παντελόπουλε?"
Δείτε εδώ το πλήρες ρεπορτάζ για την συμμετοχή του Yeah! - 2 Τροχοί Team στο Αττικό Εnduro.

Yeah! - Festival (1992)

Yeah! αλμπουμ, Ντρενογιάννης, Χρύσα Πανταζή, Τάκης Γιαννούτσος, Βασίλης ΣπυρόπουλοςΚυκλοφόρησε το 1992 από την MBI. Στη σύνθεση Ντρενογιάννης, Χρύσα, Γιαννούτσος. Ηχογράφηση στο στούντιο Αγροτικόν της Θεσσαλονίκης σε παραγωγή του Νίκου Παπάζογλου. Tracklist, downloads και τέτοια στο Tape Recorder
Nίκος Παπάζογλου και Yeah στο στούντιο Αγροτικόν
Nίκος Παπάζογλου και Yeah (Γιάννης Ντρενογιάννης, Χρύσα Πανταζή, Τάκης Γιαννούτσος και ο ηχολήπτης Χρήστος Μέγας) στο στούντιο Αγροτικόν




Κριτικές και παρουσιάσεις
Περιοδικό 2 Τροχοί - Ιούλιος '92
Αθηνόραμα
Εικόνες - Ιουνιος '92
Launch Live στο Booze
Περιοδικό ΟΖ - 20/12/91
Περιοδικο ΟΖ - 3/1/92
Περιοδικο ΟΖ - 5/6/92
Περιοδικό ΟΖ και σκίτσα του Κ. Δημητρέλλη
Περιοδικό Play Boy - Ιούλιος '92
Περιοδικό Play Boy - Ιούλιος '92
Ποπ και Ροκ - Ιούνιος '92
Ποπ και Ροκ - Ιούλιος '92
Περιοδικό Relax - 21/6/92
Βαβέλ Ιούνιος '92
Τηλέραμα - Ιούνιος '92. To τεύχος είχε εξώφυλλο-αφιέρωμα Μαρίνα Τσιντικίδου που κατέκτησε ΚΑΙ τον τίτλο Μις Ευρώπη 92!!!
Περιοδικό ΚΑΙ - Ιούνιος '92

Ανέκδοτα τραγούδια Demo 1989 - Download

Sun is a wounded sea

There's no poetry like drinking

Come on they say

Ανέκδοτα τραγούδια σε demo ηχογράφηση από το 1989. Η ηχογράφηση έγινε σε Home Studio σε 12Χ2κάναλη κονσόλα Fostex με ενσωματωμένο 4κάναλο κασετόφωνο. Tα κομμάτια ανασύρθηκαν από κασέτα, απόδειξη ότι η κασέτα είναι αθάνατο μέσον παρ' όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις των ειδικών εκείνης της εποχής. Κιθάρες: Γιάννης Ντρενογιάννης, Βασίλης Σπυρόπουλος. Μπάσο: Χρύσα Πανταζή, Τύμπανα: Τάκης Γιαννούτσος, Φωνή: Γιάννης Ντρενογιάννης Ηχοληψία - παραγωγή: Νίκος Σπυρόπουλος.
Download

127dB - 28/11/87 - Εξάρχεια Αθήνα


Αφίσα της συναυλίας στο 127dBΜε την αρχική σύνθεση το live αυτό στο 127dB των Εξαρχείων. Το club είχε φτιάξει ο Πέτρος Κουτσούμπας της Pegasus Records. Το Rain είναι σύνθεση των Yeah! και δεν υπάρχει σε δίσκο.Η συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε από την ΕΡΤ και μέρος της παίχτηκε στην εκπομπή της Ρηνιώς Παπανικόλα, Εργα και Ημέρες της Ελληνικής Μουσικής.

9/1/10

Η συνάντηση με το Nick Cave

nick cave, τακης ΓιαννούτσοςTην Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008 o Nick Cave συνάντησε στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Les Lazaristes, όπου έμενε εκείνος και οι Bad Seeds, τον Τάκη Γιαννούτσο. Τη συνέντευξη που πήρε ο δικός μας, μπορείτε να τη διαβάσετε ή να την ακούσετε ηχογραφημένη στο http://www.kamariniacave.blogspot.com/

Με τον Malcolm McLaren

Malclom McLaren, Χρύσα ΠανταζήMalclom McLaren, Χρύσα Πανταζή,
Στις 28/5/2005, ο Malcolm McLaren (μάνατζερ κάποτε των Sex Pistols) συνάντησε τους Yeah! (Xα!!!)
Αιτία για το ευτυχές συναπάντημα η επίσκεψη του ΜcLaren στην Αθήνα, ως ομιλητή σε συνέδριο marketing (κοίτα να δεις!), εξ ου και το look "δεξίωση" των Yeah!

Κομπάρσοι στο clip του Γ. Δημητριάδη

Yeah!, Τάκης ΓιαννούτσοςYeah, Χρύσα Πανταζή

Με πρόσκληση του Ρένου Χαραλαμπίδη, ο Τάκης Γιαννούτσος και η Χρύσα εμφανίζονται στο video clip του τραγουδιού "Της καρδιάς σου ο βασιλιάς". Τα γυρίσματα έγιναν το 2004 σε ένα εγκαταλειμένο κτίριο στην Πάρνηθα.

Αγρίνιο Απρίλιος '88

yeah αγρινιο 1988yeah αγρινιο 1988 - οι φανyeah αγρινιο 1988 - οι φανΤη συναυλία οργάνωσε τοπικός σύλλογος όπου συμμετείχε ο φίλος Πάνος - Horceface - Δηματάς, στον οποίο είναι αφιερωμένο και το ομώνυμο τραγούδι από το Festival. Το κοινό ήταν όλα τα λεφτά

Στο Club 22 με τους Nomads 25/10/87

yeah club 25/10/87To εισιτήριο της συναυλίας ήταν 1000 δραχμούλες (3 ευρώ) δηλαδή περίπου το 1/3 του τότε βασικού μεροκάματου. Σήμερα το συνηθισμένο εισιτήριο είναι μεταξύ 25 και 35 ευρώ δηλαδή κάτι περισσότερο από ένα μεροκάματο!!!!!

Για τη Λέσχη Τζαζ Κορίνθου τον 11/1987

Η Λέσχη Τζαζ Κορίνθου είχε μια πολύ έντονη παρουσία στα δρώμενα της πόλης με τακτικές μουσικές εκδηλώσεις και μεγάλο καλοκαιρινό φεστιβάλ.

6/11/1987 - Yeah! και Opening night του Rodon στο sansimera.gr

To the bone (Ανέκδοτο demo 1989) - Download


Download

Dust comes up (Demo 1989) - Download


Download

Sound Jungle Flow (demo 1989) - Download


Στο τότε home studio των Yeah! με κιθάρες των Ντρενογιάννη και Βασίλη Σπυρόπουλου. Ηχογραφήθηκε επίσημα και κυκλοφόρησε στο album Festival. Download